Тиждень хірургічних дисциплін

В рамках тижня хірургічних дисциплін (24.02- 02.03) було проведене сумісне засідання ЦК хірургічних дисциплін і ЦК природничо-наукових дисциплін у формі круглого столу з теми: «Досвід, проблеми, переваги дистанційного навчання». Викладачі ділились досвідом впровадження ІКТ при дистанційному навчанні та поєднання дистанційних платформ при змішаній формі.

25.02 Бухта Дмитро Миколайович провів відкрите практичне заняття з теми «Догляд за хворими з хірургічними захворюваннями та ушкодженнями прямої кишки І» («Медсестринство в хірургії», сестринська справа). Використання ВЕБ-квесту на практичному занятті засвідчило можливість ефективного поєднання дистанційних платформ при проведенні практичних занять як в дистанційні формі, так і у змішаній.

26.02 Удовіченко В.М. провів санітарно-просвітницьку бесіду зі студентами третього курсу «Організація санітарно-епідеміологічних і протиепідемічних заходів у надзвичайних ситуаціях»

«Вода! У тебе немає ні смаку, ні кольору, ні запаху, тебе неможливо описати, тобою насолоджуєшся, не розуміючи, що ти таке. Ти не просто необхідна для життя, ти і є життя!»Такими словами Антуана де Сента-Екзюпері розпочав зустріч Ступаков М.В. 25.02, викладач Охорони праці продемонстрував студентам фільм «15 цікавих фактів про воду».

1.03 Москаль Н.В провела для студентів другого курсу лекцію-тренінг «Невідкладна допомога для майбутнього фельдшера». Студенти навчались зупиняти кровотечу та надавати першу допомогу при пораненнях. Такі заходи викликають зацікавленість та заохочують до вивчення дисциплін хірургічного циклу.

1.03 відбулося засідання хірургічного гуртка, під час якого студенти обговорили актуальні питання сучасної хірургії. Гуртківці поділились напрацюваннями та розповіли про хід науково-пошукових робіт.

Добавить комментарий