Предметний тиждень гуманітарних і соціально-економічних дисциплін

Протягом останнього зимового тижня (22.02-26.02.) в Первомайському медичному фаховому коледжі проходив предметний тиждень циклової комісії гуманітарних і соціально-економічних дисциплін, цікавим стартом якого стала презентація студентами 26-А групи інформаційного проекту “Латинська мова та медицина” під керівництвом викладача Мараховської В.М., завдяки якому першокурсники дізналися про історію виникнення, історичне значення латинської мови у світі, роль латини на українських землях та в медичній освіті минулих часів та сьогодення, необхідність знання латинської мови майбутніми медичними працівниками.

Викладачем Шушняєвою Ю.В. було організовано конкурс творів на тему “Важливість володіння англійською мовою сьогодні у суспільстві та для мене особисто”. Студенти всіх курсів і всіх спеціальностей взяли участь в конкурсі, представивши цікаві, креативно оформлені роботи, Переможцями конкурсу стали студентка 25-Ф групи Бондарєва Дар’я та студентка 31-М групи Лукашевич Анастасія, які продемонстрували гарні знання з англійської мови та вміння творчо її використовувати.

D:\Коледж\ЦМК ГУМАНІТАРНИХ ТА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН\2020-2021\Тиждень предметний 2021\20210301_111305.jpg

Наступним етапом предметного тижня стала виставка проектів студентів І-ІV курсів з теми «Здоровий спосіб життя. Профілактика ожиріння», яку організувала викладач Білоус Л.А.. Робота над проектами сприяла поглибленню знань студентів з англійської мови з даної теми, розвитку їх мотивації до вивчення предмету, а також популяризації корисних для здоров’я навичок серед студентської молоді.

D:\Коледж\ЦМК ГУМАНІТАРНИХ ТА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН\2020-2021\Тиждень предметний 2021\P1690369.jpg

Завершила предметний тиждень гуманітарних та соціально-економічних дисциплін культурологічна квест-гра “Галопом по Європі” зі студентами 15-Ф групи, яку підготувала та провела викладач Слободянюк В.С.. Під час інтелектуального змагання студенти збагатили свій світогляд новими цікавими знаннями у процесі пошуку відповідей на питання з географії, літератури, мистецтва, кінематографії, кухні, звичаїв та свят народів світу.

D:\Коледж\ЦМК ГУМАНІТАРНИХ ТА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН\2020-2021\Тиждень предметний 2021\P1690422.jpg

Добавить комментарий