Предметний тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін.

Протягом 21-24 лютого в Первомайському медичному фаховому коледжі тривав предметний тиждень гуманітарних та соціально-економічних дисциплін.

   21 лютого викладач німецької мови Мараховська В.М. провела захід «Інформаційний калейдоскоп: Видатні німці та їх внесок в світову культурну спадщину» для студентів 2 курсів, під час якого здобувачі освіти отримали інформацію про творчий шлях видатних німців та ознайомились з їх всесвітньо відомими творами.

   23 лютого викладачем англійської мови Білоус Л.А. був проведений конкурс “Hello, we are looking for talents” серед студентів першого та другого курсів у дистанційний формі на освітній платформі “Google Meet”. Конкурсанти співали пісні та декламували вірші улюблених англійських поетів та виконавців. Вітаємо наших дебютантів!

   24 лютого до річниці початку російсько-української війни серед студентів 1 курсу викладач філософії Слободянюк В.С. провела позааудиторний захід “Українці, які змінюють світ”, під час якого студенти презентували проекти про людей, завдяки яким про Україну знають в усьому світі.