З 6 травня по 17 травня в коледжі проходить тиждень загальноосвітніх дисциплін.

З 6 травня по 17 травня в коледжі проходить тиждень загальноосвітніх дисциплін.

Це перша сходинка в професію майбутніх медиків, тому наше завдання зробити навчання студентів першого курсу не лише пізнавальним,  а і цікавим. З цією метою проводяться наступні заходи:

8 травня викладачем біології Юлією Ліхолєтовою була проведена конференція, де презентувались дослідницькі проекти з екології «Стратегії поводження з відходами в Україні». Студенти ІІ курсів протягом двох місяців досліджували проблеми екології та стратегії їх подолання. Були представленні наступні проекти:

  • Філософія Zero waste;
  • Використання та утилізація батарейок та акумуляторів;
  • Сортування та утилізація відходів;
  • Стратегія використання та утилізації багаторазового пластику
  • Тара з паперу та можливість вторинної та третинної переробки;
  • Використання одноразового поліетиленового пакування: проблеми та можливі шляхи вирішення

D:\Тиждень загальноосвітніх ЦК\PG9_7534.jpg D:\Тиждень загальноосвітніх ЦК\PG9_7539.jpg

D:\Тиждень загальноосвітніх ЦК\PG9_7556.jpg

Конференція виявилася надзвичайно пізнавальною, практично корисною та цікавою. Впроваджуємо в життя свідоме екологічне мислення!

9 травня студенти коледжу зібралися в актовій залі, щоб разом з викладачем історії України Інною Саприкіною зізнатися в любові до рідного коледжу та України. Патріотичний квест: «Я люблю коледж – люблю Україну!» довів красу, поетичність, цікавість, співучість, непереможність України. Разом ми сила! Любіть Україну!

D:\Тиждень загальноосвітніх ЦК\PG9_7650.jpg D:\Тиждень загальноосвітніх ЦК\PG9_7642.jpg D:\Тиждень загальноосвітніх ЦК\PG9_7645.jpg D:\Тиждень загальноосвітніх ЦК\PG9_7641.jpg D:\Тиждень загальноосвітніх ЦК\PG9_7635.jpg