Молодь обирає здоровий спосіб життя


Для поглиблення знань студентів нашого коледжу ЦК Основ медсестринства та терапевтичних дисциплін провели низку заходів, присвячених цим подіям.
15- листопада
відзначають Всесвітній день без алкоголю

Основною метою Дня без алкоголю закликати людей, особливо підлітків і молодих людей, взяти на себе відповідальність за контроль над споживанням цієї речовини і донести до них інформацію про її небезпечні наслідки.

 16 листопада – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВІДМОВИ ВІД ПАЛІННЯ

Метою Дня відмови від паління є активні дії по сприянню у зниженні поширення шкідливої тютюнової залежності. Це включає в себе боротьбу проти тютюнопаління в усіх прошарках суспільства .Широке інформування населення про шкідливий і згубний вплив тютюну на здоров’я курця і оточуючих його людей здатне позитивно вплинути на самосвідомість безлічі курців.

Для поглиблення знань студентів нашого коледжу була проведена низка заходів, присвячених цим подіям.

В межах цих заходів в холі коледжу відбулася виставка проєктних робіт студентів, в яких висвітлені негативні наслідки куріння та вживання алкоголю, шляхи позбавлення від нікотинової і алкогольної залежності, лікування шкідливих звичок.

Творчі групи студентів провели вуличну акцію у середмісті « Цукерка за сигарку». Її мета – підвищити обізнаність мешканців Первомайська про небезпеку та наслідки куріння.