Проведено тиждень предметів циклу хірургічних дисциплін

З 16 по 22 жовтня проведено тиждень предметів циклу хірургічних дисциплін

16.10 викладачі циклу хірургічних дисциплін провели інформаційний супермаркет для студентів коледжу, які почали вивчати дисципліни хірургічного циклу. Метою заходу є створення системи навігації в підготовці до занять, максимально адаптованої до потреб здобувача освіти для формування комфортного середовища при вивченні дисциплін хірургічного циклу.

17.10 До Всесвітнього дня донорства та трансплантації органів викладачі та студенти провели засідання хірургічного гуртка, обговорили актуальні питання донорства та трансплантології в сучасних умовах. Студенти розпочали акцію «Здай кров – врятуй життя», долучившись до донорського руху.

Здобувачі освіти активно беруть участь у конкурсі на краще мотиваційне відео (буклет)  «Чому варто здавати кров?», результати та демонстрація відеороликів відбудеться в червні у  Всесвітній день донора крові.

Щороку в другий четвер жовтня відзначають Всесвітній день зору. Викладач офтальмології Ушакова В.О. та студенти 3 курсу провели пішу екскурсія: Видатні люди з великим серцем, які жили і працювали у нашому місті. Бебюш Капон – офтальмолог унікального таланту.

18.10 викладачі хірургії провели відеомотиватор з елементами лікбезу «Домедична допомога в умовах воєнного часу»  для студентів 3-4 курсу

В рамках тижня хірургічних дисциплін викладач охорони праці та безпеки життєдіяльності Ступаков М.В провів  лекцію – презентацію з демонстрацією відеоролика «Світлодіодні лампи – користь чи шкода»

Студенти 4 курсу активно долучились до  інформаційно-просвітницької акції «Рак молочної залози: що повинна знати кожна жінка». Старшокурсники інформували жителів міста, лаборанів коледжу та студентів з питань щодо профілактики раку молочної залози, роздавали інформаційні буклети та одягали рожеві стрічки, як міжнародний символ, який використовують особи і організації, залучені до руху з інформування суспільства про рак молочної залози.