Тиждень предметів циклу хірургічних дисциплін

27.11.викладачі циклу хірургічних дисциплін провели засідання у формі Педагогічного консиліума: «Психологічні аспекти ефективності сучасного заняття під час війни», на зустріч було запрошено психолога коледжу.

28.11 голова ЦК хірургічних дисциплін Москаль Н.В зі студентами 45-Ф групи провели кінолекторій з елементами показу у колі: «Про Україну. Із Енциклопедії М.М. Амосова. 10 вправ від великого Амосова – для здоров’я на довгі роки» до 110 річчя з дня народження славетного українського лікар-кардіохірурга.

 29.11 Ушакова В.О провела онлайн-мотиватор з елементами лікбезу “Ми-є і ми- рівні” за участю 11-М та 16-АП груп до Міжнародного дня інвалідів

29.11 в рамках тижня хірургічних дисциплін викладач хірургії Бухта Д.М. для допитливих студентів провів брейн-ринг «Хірургія – це цікаво»
Серед студентів 41-М групи був проведений брейн-ринг на тему “КРАЩИЙ ЗНАВЕЦЬ ХІРУРГІЇ”. Студенти продемонстрували потужні знання та вміння з дисципліни відповідаючи на поставлені запитання вікторини та професійно накладаючи певні види бинтових пов’язок. Перемогу здобули жага до навчання, єдність, та високі розумові здібності!

30.11 Дєєв В.В.  для  студентів 3 курсів провів тренінг «Ваші дії у разі надзвичайної ситуації» з демонстрацією практичних навичок. Демонстрація відеоролика «Пожежа  у школі»
28-30.11 Дєєв В.В. проводив тренінгові заняття зі студентами 3 курсу з демонстрацією відеофільма “Розбився ртутний термометр – що робити?”


Ступаков М.В.  провів лекцію на тему: «Світлодіодні лампи-користь чи шкода» для студентів 27 МП, 33-М, 35-Ф. Лекція у супроводі відеофільму розкрила цікаві факти про світлодіодні лампи. Світлодіодні лампи дають 10-кратну економію коштів, збільшення у 50 разів ресурсу використання і є екологічно безпечними. Більшість студентів висловлювали бажання замінити  існуючи лампи на світлодіодні.

В рамках тижня хірургічних дисциплін викладачі хірургії провели тренінг «Домедична допомога в умовах воєнного часу»  для ВПО за участі студентів 4 курсу. Цей курс буде цікавий усім, хто прагне отримати базові навички надання першої домедичної допомоги в умовах війни.

01.12 студенти та викладачі медичного коледжу приєднались до флешмобу «Червону стрічку носять небайдужі» до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом