Тиждень предметів циклу основ медсестринства та терапевтичних дисциплін

З 25 березня по29 березня в Первомайському  медичному фаховому коледжі пройшов тиждень предметів циклу основ медсестринства та терапевтичних дисциплін.

25.03 була проведена  акція « Що ти знаєш про туберкульоз? сучасні погляди на діагностику та лікування»( присвячена Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом та  Дню фтизіатра, що відзначаються 24 березня) студенти 3-х курсів серед мешканців міста Первомайська роздавали флаєри та пояснювали, що туберкульоз – це не вирок, а хвороба , яку потрібно вчасно виявити та лікувати.

26.03 в холі коледжу були проведені  заходи, пресвячені популяризації знань з питань імунітету, хвороб нирок, нервової системи та туберкульозу. Студенти  2-х  та 3-х курсів підготували проєктні роботи з імунітету та здорового способу життя, присвячені Всесвітньому дню імунітету, що відзначався 1 березня та Міжнародному тижню здоров’я підлітків, що відзначався з 20 березня.

27.03 викладач неврології та психіатрії разом з творчою групою студентів 3-х курсів організували виставку проєктрих робіт з теми «Що ти знаєш про мозок?» та присвятили її тижню знань про мозок, що відзначався з 12 березня)

28.03 та 29.03 викладачі внутрішньої медицини та медичної і соціальної реабілітації разом зі студентами 4 курсів провели  виставку  проєктних робіт  «Хвороби нирок- причини виникнення, клінічні прояви, сучасна діагностика та лікування» та відеопрезентацію «6 порад, як вберегти здоров’я нирок» ( заходи були присвячені Всесвітньому дню  нирок,   що відзначався 10 березня та Дню нефролога, що відзначається 27 березня)

Заходи були цікавими та збагатили знання студентів з медичної тематики.